ce parere aveti de acest cutit cu reclama multa

de serie

Re: ce parere aveti de acest cutit cu reclama multa

Mesajde puidedac » Lun Mar 08, 2010 12:09 am

Salut.

Serialul din care sunt capturile este "North Africa" February 17, 2010 - ultimu episod aparut. Sau cel putin asa imi zice fratele meu. Nu l-am vazut, doar screenshoturile alea si inca vreo 3 am primit de la el.

Numa bine'
puidedac

Mesajde leatherman » Lun Mar 08, 2010 4:43 pm

OK, multumesc.
leatherman

Mesajde luncan » Mie Apr 14, 2010 7:00 pm

E un cutit bunicel la un pret iesit din grafic (cam de doua-trei ori mai mare decat costa in mod normal ceva similar). Dar nu va speriati, sunt multe exemple de cutite supraevaluate pe piata, nu e o exceptie :mrgreen:

Chestia cu tratamentul termic are, asa cum a remarcat si Dl. Campan, un iz de realitate. Si cei de la Damasteel specifica in instructiuni ca otelul lor nu e inoxidabil inainte de calire, dar devine inoxidabil dupa. Si unele sortimente de D2 sunt mult mai ruginibile in stare decalita decat in stare calita. Explicatia e ca o parte din carbonul din otel se prinde in carbizi la calire si din aceasta cauza ramane mai putin carbon care sa contribuie la coroziune. Problema e oricum pusa aiurea in afirmatia lor. Nimeni nu proceseaza termic o lama cu scopul de a o face mai rezistenta la rugina. Acesta este un efect secundar.
luncan

Mesajde soimu` » Lun Apr 19, 2010 9:55 pm

ba da, multi folosesc anumite tratamente termice numai pentru rezistenta la coroziune
sunt si anumite tratamente termico-chimice tocmai pentru asta
si au acum ma apuc de o pulbere din care se fac cutite de bucatarie, si revenirea o fac pentru maximizarea rezistentei la coroziune nu pentru maximizarea rezistentei la abraziune (care oricum e faorte mare)
soimu`

Anterior

Înapoi la cutite