Salutari tuturor

o scurta prezentare a membrilor

Salutari tuturor

Mesajde puidedac » Joi Mar 04, 2010 12:34 am

Salutari.

Ma numesc Dorin, sunt sibian de origine si de 5 ani student la Cluj-Napoca. Intotdeauna mi-a placut muntele si natura. In liceu, cercetas fiind, am umblat foarte mult in excursii pirn natura, mai ales prin muntii de pe langa Sibiu. De cand sunt student, din pacate am mai putine ocazii si mai putin timp pentru astfel de iesiri.

Cutite nu am facut de la A la Z nici unul, dar sper ca acest lucru se va schimba foarte curand. Nu are rost sa numar aici pe cel facut de mine si de bunicul cand eram copil (a se citi "facut de bunicu' in timp ce eu il urmaream cu interes", cu toate ca oficial eu l-am facut), si nici pe cele care mi le improvizam pentru excursiile in natura cu cercetasii (cutite de bucatarie mai solide, pe care le scurtam ca sa fie mai portabile si mai "rezistente", operatie al carui rezultat de obicei era nesatisfacator...)

Am ajuns la forumul acesta cautand pe net care este cutitul traditional romanesc, si ce fel de specific avem in domeniu, si astfel am dat de threadurile cu CR1 de pe forumurile bushcraft.ro si myknife.ro. Am fost foarte placut surprins de knifemakerii din Romania, si de frumusetea si calitatea operelor lor. Jos-palaria! Tot respectul!

Pe acest forum sper sa gasesc informatii si putin sprijin pentru primul meu cutit, pe care o sa il fac, sper, curand.

Bine v-am gasit pe toti.
puidedac

Re: Salutari tuturor

Mesajde emil b » Joi Mar 04, 2010 9:47 am

Bun venit, daca esti sibian poate vei avea ocazia sa "furi" ceva meserie de la Matei ;)
emil b

Mesajde puidedac » Joi Mar 04, 2010 1:44 pm

Ei, sa nu ne grabim. Deocamdata sa ma descurc cu partea de baza, mai incolo mai vedem. Poate o sa ajung si eu candva demn sa fiu scolit de un maestru :). Pentru moment, si sa ma consider incepator, tot m-as supraestima.
Oricum, unul din principalele motive care m-au adus pe acest forum, este ocazia de a invata de la maestri, fara ca acestia sa isi piarda prea mult timp cu mine.

Numa' bine!
puidedac

Mesajde BogdanP » Joi Mar 04, 2010 8:29 pm

bine ai venit ...

Bogdan
Imagine
BogdanP

Mesajde matei campan » Vin Mar 05, 2010 7:55 pm

salut "puidedac", bun venit!
eu am facut invers, sint clujean mutat ("maritat") la Sibiu. asa ca atunci cind mai dai pe acasa, poti sa dai o vizita, sa mai intilnesc si eu oameni pe aici. deocamdata-mi caut loc de atelier, sa inchiriez ceva. daca din noroc (ca acuma intreb pe toti citi apuc...) ai ceva idee, e binevenita.
matei campan

Mesajde puidedac » Mie Mar 10, 2010 3:08 pm

Salut.

Din pacate de cativa ani buni trec pe acasa prin Sibiu doar de pasti si craciun, asa ca sunt cam rupt de ce se intampla pe acolo. Daca totusi aud ceva din intamplare, iti spun :). Dar nu conta pe mine. Oricum, te invidiez pentru Sibiu :) .

Numa' bine.
puidedac

Mesajde matei campan » Mie Mar 10, 2010 5:53 pm

eu pt Cluj, hai sa facem scimb :)
matei campan

Înapoi la sa ne cunoastem